Zomervakantie in mei

Twee weken geleden wist ik u nog te vertellen, dat we in mei 2014 naar de Coolsingel zouden gaan. Ajax heeft de Johan Cruijff Schaal gewonnen en kan het landskampioenschap dus wel vergeten. Dat leert ons de statistiek namelijk.

Het is zondagmiddag 11 augustus 15.00 uur. In huize De Niet staat Radio Rijnmond op en mijn zoon en ik zitten een beetje verdwaasd voor ons uit te staren. Twee keer rood en een 1 – 4 thuisnederlaag tegen FC Twente. Het zal ongetwijfeld aan de scheids gelegen hebben, maar feit is dat we nul punten hebben na twee wedstrijden competitie. Wist ik twee weken geleden nog zeker dat Ronald Koeman in de winterstop niet op een voorbijrijdende trein zou springen, nu weet ik niet eens of hij de Kerst sowieso wel haalt. Volgende week mogen we op bezoek in Amsterdam. Ajax – Feyenoord, de klassieker. Ik ben een optimistisch mens, maar ik ben toch bang dat deze wedstrijd iets te vroeg komt.

De zomervakantie plannen we volgend jaar lekker vroeg. In mei. We hebben dan toch geen verplichtingen.

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp