Zanger Javi Escalera

Javi Escalera is een geboren en getogen Rotterdammer van Spaanse ouders. Beïnvloed door zijn moeder, die een gerespecteerde Spaanse flamenco danseres was, en zijn vader die een bezield liefhebber is van Flamenco muziek, kreeg Javi de basis der muziekprincipes met de paplepel ingegoten.
Op zijn 6e jaar begon Javi met zingen, en dit bleef niet onopgemerkt. Op zoek naar zijn eigen identiteit leerde hij spelenderwijs zichzelf verschillende muziekinstrumenten bespelen en zijn eigen liedjes te componeren & schrijven.

En nu, 36 jaar later, mag Javi zich met recht een artiest noemen met een indrukwekkend CV, waaronder een prachtig duet met Rob De Nijs op zijn CD Chansons (2008). Hij is een graag geziene gast op feesten van verschillende aard, want zijn shows zijn energiek en temperamentvol. Uniek in zijn soort; een meester in professionaliteit en talent.
Zanger, zanger/gitarist, Ceremonie zanger/gitarist, songwriter en acteur Javi Escalera.

Javi Escalera

T: +31 624 637551
U: www.javiescalera.com of www.ddsongs.nl

2 antwoorden
 1. Sandra Korteweg
  Sandra Korteweg zegt:

  En buiten dat is Javi ook nog eens een fijn mens! Toegankelijk, vriendelijk en medelevend, iemand waar ik blij mee ben in mijn vriendenkring te hebben!

  Beantwoorden
 2. shirley arends
  shirley arends zegt:

  Javi escalera is een artiest die altijd even de tijd neemt voor een praatje. Javi is een vriendelijke man , met een kei van een vrouw en twee kanjers van zonen die achter hem staan. Hij is zichzelf en dat is fijn.

  groetjes Shirley Arends

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.