Praktijk Žaklina Lečnik

Sinds april 2013 is mijn praktijk voor Voetreflextherapie en Massage gevestigd aan de Heemraadstraat in Delfshaven, Rotterdam. Hier kunt u terecht voor o.a. voetreflexbehandelingen, hot stone massage en chakra-massage. Voetreflextherapie is de basis van mijn behandelingen, maar aangezien iedereen met een persoonlijk verhaal, een individuele klacht en wens komt, kunnen de behandelingen ook verschillen.

Bij een voetreflexbehandeling worden de voeten gemasseerd. Daardoor wordt er een verandering teweeg gebracht in het gehele lichaam. Het is een holistische benadering van het lichaam. Via zenuw- en energiebanen worden de prikkels aan het lichaam doorgegeven en kan het lichaam in haar eigen tempo de prikkels opvangen en verwerken. De behandeling is een weldaad.

Ook kunt u hier terecht voor een hot stone massage, aromatherapeutische massage, ontspannende lichaamsmassage of een chakrabehandeling (waarbij warme stenen met voetmassage worden gecombineerd).

Elke behandeling is individueel, de cliënt kiest voor een behandeling waar hij of zij zich prettig bij voelt.

Een belangrijk uitgangspunt in mijn praktijk is in te gaan op de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt en hiermee een moment van rust, aandacht en bewustwording te creëren. De behandelingen zijn zowel ontspannend, als ook therapeutisch en ondersteunend. Ik combineer graag de massagetechnieken, waarbij voetreflextherapie een basis blijft vormen.

In april 2014 is de praktijk een jaar in Delfshaven gevestigd en dan zal er een OPEN weekend zijn voor geïnteresseerden, met een feestelijk hapje en drankje. Meer hierover kunt u terzijnertijd  zien  mijn website en facebooksite.

 Meer informatie, prijzen en openingstijden van de praktijk  kunt u vinden op

www.zaklinalecnik.nl

www.facebook.com/pages/Praktijk-Zaklina-Lecnik/205615806229328

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp