Miniworld

Er wacht een hele wereld op jou!

Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen?

 

Je komt tijd en ogen tekort

Let op… in Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie.

Groepsarrangementen

Miniworld Rotterdam zit vol verhalen. Het is dan ook een fantastische locatie voor personeelsuitjes, educatieve schoolexcursies en kinderfeestjes. Met een speurtocht ontdek je de diepste geheimen van de miniatuurwereld en de avonturen van de bijzondere inwoners! En met een rondleiding achter de schermen kom je op plekken die normaal niet voor bezoekers toegankelijk zijn. Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden? Bezoek de website of neem even contact met ons op.

Openingstijden

Wo, do en vr: 12:00 tot 17:00 uur; Za en zo: 10:00-17:00 uur

In schoolvakanties hanteren we ruimere openingstijden. Bezoek onze website voor de actuele
openingsinformatie.

Locatie en bereikbaarheid

Miniworld Rotterdam is uitstekend bereikbaar. Je vindt Miniworld Rotterdam op 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Voor de auto is er in de directe omgeving parkeergelegenheid. P2 van het Groothandelsgebouw is direct naast onze ingang.

Weena 745, 3013 AL Rotterdam, Tel. 010 240 05 01, info@miniworldrotterdam.com

www.miniworldrotterdam.com

http://miniworldrotterdam.hyves.nl

http://www.facebook.com/miniworldrotterdam

https://twitter.com/#!/miworo

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp