LEMMERS UITVAART SERVICES, zorg, advies en ondersteuning rondom overlijden en uitvaart

LEMMERS UITVAART SERVICES

voorziet in de behoefte om direct te kunnen handelen in geval van een overlijden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde uitvaartondernemingen verleen ik mijn diensten, conform de richtlijnen van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, als uitvaartverzorger en adviseur aan particulieren in de regio Rotterdam en omstreken.  Uiteraard ben ik gedurende de dagen rondom het overlijden en de uitvaart uw vaste aanspreekpunt.

 ZORG EN ADVIES

Vanzelfsprekend wilt u dat alles rondom een overlijden en de uitvaart goed geregeld is. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. Wanneer een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden.

 UW PERSOONLIJKE WENSEN CENTRAAL

Vanzelfsprekend staan uw persoonlijke wensen centraal. Ik kan als geen ander beoordelen of de door u kenbaar gemaakte wensen ook daadwerkelijk verwezenlijkt kunnen worden rekening houdend met bestaande wetgeving. Ook ken ik per locatie de mogelijkheden. En dat geldt ook voor elk ander aspect van de uitvaart.

Wat te doen in geval van overlijden ?

LEMMERS UITVAART SERVICES  heeft een website gecreëerd waar u informatie kunt inwinnen ten aanzien van een sterfgeval en uitvaart met al haar aspecten.

WWW.INGEVALVANOVERLIJDEN.NL

De website INGEVALVANOVERLIJDEN voorziet in de behoefte om direct te kunnen handelen in geval van een overlijden.

Op de website wordt, geheel belangeloos en onafhankelijk, verteld wat er komt kijken bij een sterfgeval, waar u zich op kunt voorbereiden en welke instanties u hierbij kunnen bijstaan. Of het nu gaat om het vooraf vastleggen van speciale wensen ofwel het van tevoren regelen van de financiële afhandeling van een uitvaart… Op alle zaken wordt ingegaan.

Voor bespreking

Nadenken over uw uitvaart of die van een naast familielid. Steeds meer mensen staan er voor hun overlijden al bij stil hoe ze één en ander vorm willen (laten) geven. Om wensen en voorwaarden alvast kenbaar te maken is een voorbespreking met een uitvaartverzorger aan te bevelen. Daarin komen alle facetten van de uitvaart aan bod.

WILSVERKLARING

In een wilsverklaring kunt u in grote lijnen of zeer gedetailleerd aangeven hoe u uw uitvaart wilt laten verlopen. U kunt dat doen door een wilsverklaring in te vullen en te bewaren bij uw persoonlijke bescheiden. Een wilsverklaring draagt er mede toe bij dat speciale wensen van de overledene goed worden uitgevoerd.

bel 06 – 34421940

of kijk op  www.lemmersuitvaart.nl

 Lemmers Uitvaartservices • Ebbekruid 18 3068 RJ Rotterdam

uw onafhankelijke uitvaartadviseur

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp