FAQ

Veel gestelde vragen

U kunt betalen met iDeal, of u kunt het verschuldigde bedrag overboeken naar onze bankrekening.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Hier vindt u meer informatie. (link: http://www.ideal.nl/consument/?s=wat )

Als u heeft gekozen voor betalen per overboeking, krijgt u na afronden van uw bestelling een email waarin precies staat naar wel rekeningnummer u kunt overboeking en het bestelnummer dat u moet vermelden. Als uw geld op onze rekening is bijgeschreven, zullen wij uw bestelling verwerken.

Wij streven er naar om binnen twee werkdagen op alle vragen en e-mails te reageren.

Bezorging is in overleg met u.

Garantie wordt verleend gedurende een jaar na aflevering, of zoveel langer als de fabrikant garantie op de goederen verleent. De factuur is tevens garantiebewijs. Garantie heeft betrekking op fabricage- en materiaalfouten aan de geleverde goederen. Slijtage, waterschade en gebreken ten gevolge van overbelasting  en/of onzorgvuldig gebruik en het niet in acht nemen van bedienings- en onderhoudsvoorschriften zijn hiervan uitgesloten. Wij garanderen dat onze producten bij normaal gebruik een lange levensduur hebben.

Na ontvangst van het artikel in originele staat en verpakking, zal binnen 30 dagen het aankoopbedrag worden teruggestort.

Artikelen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geretourneerd.
De koper heeft het recht de goederen te retourneren binnen 14 dagen indien de goederen bij nader inzien niet aan de wensen voldoen echter alleen indien:
a) Er contact wordt opgenomen met de klantenservice onder vermelding van uw naam, datum van bestelling en bestelnummer. U ontvangt dan van ons een retourformulier en een retournummer. Alleen met dit formulier kunt u de zending aan retourneren. Gebruikt u geen retourformulier, dan krijgt u uw geld niet terug. Pakketten zonder retournummer duidelijk zichtbaar op de doos worden niet aangenomen.
b) Alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking komen voor retournering in aanmerking.
c) Hygiëne artikelen kunnen niet worden teruggestuurd.
d) De kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant.

Ja, dat is natuurlijk mogelijk. In het bestelproces kunt u aangeven of u de bestelling ergens anders afgeleverd wilt hebben.