Eye for people

Mijn naam is Mieke Erkens. Ik ben 59 jaar, getrouwd met Ger en moeder van drie volwassen kinderen.
Na de HBO opleiding tot medisch analiste heb ik een aantal jaren op een laboratorium gewerkt bij de GGD Rotterdam en de Erasmus Universiteit.
Wij wonen  al ruim 30 jaar in Capelle aan den IJssel, maar we voelen ons nog steeds Rotterdammers….

Toen ik moeder werd heb ik bewust de keuze gemaakt om te stoppen met mijn baan: ik wilde zelf mijn 3 kinderen opvoeden en ze niet de baan van een ander laten zijn. Het was een voorrecht om zelf mijn kinderen te zien opgroeien en fulltime moeder te zijn. Ik besef nu eigenlijk steeds meer dat het een luxe is als je die mogelijkheid hebt en zelf die keuze kunt maken.
Toen de jongste 4 jaar werd wilde ik weer aan de slag. Weer een eigen inkomen hebben. Niet alleen meer de moeder van, de vrouw van, het baasje van de hond zijn. Ik wilde niet meer op het lab werken en ook niet fulltime. Ik wilde vrijheid, vakantie als de kinderen vakantie hadden, mijn eigen tijd indelen, er kunnen zijn als één van de kinderen ziek was. Dus ben ik als zelfstandige gaan werken.

Ik kwam het bedrijf Forever Living tegen. Dit is een familiebedrijf, opgericht in 1978. Zij werken met een geweldig concept dat zich al jaren heeft bewezen en is gebaseerd op samenwerken in een team, waardering, persoonlijke ontwikkeling, mensen ondersteunen en heel veel plezier.

Eigen baas, geen personeel, maar wel enthousiaste collega’s, die altijd bereid zijn je te helpen. Werken vanuit mijn eigen omgeving, met de ondersteuning van Forever. Gewaardeerd worden om wie je bent en niet alleen om wat je doet.

Inmiddels heb ik een leuke groep enthousiaste mensen in mijn team. Het is geweldig om met elkaar te werken, van elkaar te leren, doelen te stellen en successen te vieren! Plezier en gezelligheid met elkaar, maar ook elkaar een hart onder de riem steken als dat nodig is. Elkaar respecteren en waarderen, en samen verder groeien binnen Forever Living en ook persoonlijk.

Bij Forever Living heb ik gevonden wat ik zocht en ik gun iedereen de kans om ook met dit geweldige bedrijf kennis te maken!

Wilt u informatie over Aloë Vera producten of het werken met Forever?

Mieke Erkens
www.eyeforpeople.nl

www.eyeforpeople.myflpbiz.com

Tel 010-4504249

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp