Even eruit in Rotjeknor

Gisteren (Zaterdag 16 Juni 2012) kwam mijn moeder terug van Florida. Was er lekker op vakantie geweest en ik mocht op haar kat passen. Een Crooswijkse kat die nu ineens drie weken in Charlois moest vertoeven. Mijn behang heeft dit geweten, zo ook mijn handen en tapijt. Enfin, kat weer terug bij ma en ik kreeg leuke souvenirs en een paar schoenen. Errug leuk! Dus, thanks ma!

Nou wil het toeval dat ik ook nog was uitgenodigd om naar Trailerpop te gaan op de Kralingscheveer. Dus mijn nichtje, haar vriend en een vriendin kwamen ook nog eens langs. Natuurlijk kreeg mijn nichtje ook haar cadeaus van ma en gingen we uiteindelijk op pad.. maar eerst eten want we hadden trek. Ineens dachten mijn nichtje en ik aan Snackbar Rodi op de Rodenrijselaan. Heel vroeger haalden we er Patat Warm Vleesch en kregen dan een flinke bak vol.

Wij met z’n vieren in de auto er naar toe en eten bestellen en verbaasd staan over de hoeveelheid en de kwaliteit ervan. Jemig wat hadden we dit gemist zeg. Denk maar aan een bami bak vol patat met welke saus je ook wilt. Heb me volgevreten daar en ik moet bekennen dat ik dit schrijf als een pluimpje. Ook al is deze zaak door Chinezen overgenomen (die men over het algemeen wel eens associeert met weinig voor duur), de kwaliteit en hoeveelheid is er niet minder om geworden! De prijs valt zelfs nog erg mee!

Hierna dan op weg naar Trailerpop om Postmen te zien. We waren al te laat voor de andere bands maar dit omdat de avond ervoor ook al erg gezellig was. We hebben genoten en wat gedanst. Dit was weer echt eens erg gezellig en natuurlijk Trailerpop weer terug van weggeweest maakte het gewoon erg leuk. De muziek was goed, de sfeer zat erin en ik heb geloof ik een stuk of 50 foto’s van dat moment gemaakt en snel al op mijn Facebook gezet.

Nadat het was afgelopen nog even de kroeg in gedoken, waar het verrassend stil was. Maar ja, wij kwamen binnen en zette de goede sfeer van Trailerpop door. Beetje dansen op de muziek en lekker genieten van de sfeer. Al snel dansten de rest ook mee en was het weer genieten tot een uur of half twee.

Vandaag dan weer lekker naar de kroeg om voetbal te kijken en genieten van de sfeer. Maar al met al, het was weer een typisch gezellig stukje Rotterdams uitgaan! En voor volgend jaar: Meer mensen naar Trailerpop! Het is gratis, er zijn bands en we zijn Hollanders.. dus gratis is altijd goed!

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp