ALACRITAS

– ALACRITAS – is een organisatie voor training, advies, projectmanagement, bevorderen participatie en innovatieve projectontwikkeling in de sociale sector.
De kracht van – ALACRITAS – ligt in het verbinden, versterken en doen ontstaan van nieuwe netwerken, waarbij betrokkenen enthousiast worden gemaakt om zelf het heft in handen te nemen.
– ALACRITAS – reikt daarbij de tools aan en fungeert als smeerolie.

– ALACRITAS – komt uit het Latijn en betekent ‘enthousiast en bereidwillig’.

-ALACRITAS- werkt vanuit een ideële inslag. Het motto ‘verbeter de wereld begin bij jezelf’ is hierop uitermate goed van toepassing.-ALACRITAS- houdt een spiegel voor en werkt aan een gezamenlijk toekomstbeeld. Belangrijk is om mensen in hun waarde te laten, om vanuit eigen kracht verder te bouwen, maar ook door krachten van anderen in te zetten. ‘Het kan als je maar WILT’ versterken door ‘het kan als je maar WEET’. Vitale netwerken opbouwen en zorgen dat 1 en 1 meer wordt dan 2.
Daarbij ondersteunt  -ALACRITAS-

Bij -ALACRITAS- ligt de nadruk op doen, omdat daarmee het ervaren en dus het leren wordt bewerkstelligd. Doen wat je misschien niet gewend bent om te doen, gezamenlijk, dus ook afhankelijk leren opstellen, doen met passie, durf en enthousiasme.

Daarnaast wordt –ALACRITAS- ingehuurd als public speaker voor evenementen, festivals, seminars, ed.

Contactpersoon: Anna-Maria Carbonaro

Meer info: www.alacritas.nl

Mail: info@alacritas.nl

Tel: 0628-848248

Twitter: @alacritas

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp