100 % Feldkamp

Ik ben Gudrun Feldkamp en mijn bedrijf heet 100%Feldkamp. Ik doe beeldvorming door communicatie en events.  Ik werk veel voor opdrachtgevers op het gebied van duurzaamheid en groen en voor cultuurbedrijven.

De Groene Loper is een zonnig evenement waarbij je verborgen groene plekken in de stad ontdekt: de ontdekkingsreis naar de groene ziel van de stad. Je komt terecht op grote openbare tuinen die bijna niemand kent, bij buurtgroen, prestigieus groen, groen van boven en designgroen. Je ontmoet de mensen die erbij betrokken zijn en die voor leven in de brouwerij zorgen. Daarmee veranderen we het beeld van de stad van grijs naar groen. Ik doe de Groene Loper met collega’s en veel vrijwilligers.

www.groeneloper010.nl/

 

Green Soul City Toers.

Ga mee op reis en ontdek een heel nieuw gezicht van de stad.
Vaak zijn er in het weekend ontdekkingstochten waar je voor 15 euro van de partij bent.

citytoers.Wordpress.com

Museumstraat

Vooraanstaande musea gaan op reis in de stad en trekken in bij mensen in heel gewone straten. Het evenement Museumstraat is de eerste twee weekenden van juni in verrassende straten van de stad waar je anders bijna nooit komt. Je komt bij mensen in huis die samen met het museum van hun keuze een tentoonstelling voor een dag hebben ingericht.

http://vimeo.com/49987920

En verder…

Sta ik tot uw beschikking: van visie&concept tot operationele uitvoering en communicatie.

Nl.linkedin.com/in/gudrunfeldkamp

Gudrun@100procentfeldkamp.nl

Tel: +31 (0)644 377 900

Deel op:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp